Indeco tolóajtóA tolóajtó piacon több márka van jelen, ebből az egyik legjobb véleményünk szerint az .

A Bútorspan Kft 2005 óta az indeco hivatalos márkaképviselete. Az indeco segítségével minden újdonság eljut az érdeklődőkhöz.
 

Miért indecot válasszak!?
Termékei esztétikusak, modern formatervezettek, praktikusak, jó minőségűek, méretre gyárthatóak. Az indeco dizájnerei mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járnak, segítve a mi munkánkat, hogy vásárlóinknak még szebb, látványosabb, egyedibb ajtókat, bútorokat gyárthassunk.

Az indeco nem csak egy tolóajtó rendszer, az indeco fogalom a tolóajtó gyártás terén. A tolóajtó a bútor arca, de ami mögötte van, legalább olyan fontos. A termékkínálat széles körű. Ne feledkezzünk meg a különféle rácsokról, fiókokról, ruhaliftekről, nyakkendő- és nadrágtartókról, vasalódeszkákról, stb., amelyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

A bútorokat a vevő igényeinek megfelelően gyártjuk le, az egger bútorlapgyár termékeiből, színazonos abs élzárással. Önnek nincs más dolga, mint kér egy ingyenes árajánlatot, a többi a mi dolgunk! Reméljük mihamarabb élvezheti az indeco nyújtotta kényelmet, praktikumot és szépséget otthonában!  Az indeco rendszerből készült termékeinkre 5 év garanciát adunk!
 

Választható alu profilok

Harmony profil Exclusive profil

 

butorspan.hu | 2013. Minden jog fenntartva.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.